– 2 kašike palente
– 1/2 kašike pavlake
– seckani peršun
Priprema:
Iseckati tikvicu prethodno očišćenu od kore i semenki i kuvati u malo vode. Kada provri dodati dve kašike palente i kuvati do mekog. Tokom kuvanja dodavati vodu po potrebi. Prohlađeno izblendirati i dodati pola kašike pavlake i sitno seckanog peršunovog lista.
Recept iz knjige: Kuvarski dnevnik bebe Marte.Autor: Martina mama, dr med. Marija Mandić, majka troje dece koja je svoje znanje i iskustvo ovim putem želela da podeli sa drugim mamama i tako im olakša period uvođenja čvrste hrane. Knjigu za sebe ili kao poklon dragim osobama možete naručiti kod autora za 400 rsd – Telefonom: 063-593-068, 024-524-844 , www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte ili KuvarskiDnevnikBebeMarte@gmail.com
Komentari 0