Priča o hlebu – u istoriji, kulturi, gastronomiji. Zašto je zdravo i korisno da ga mesite sami i kako da ga napravite na više načina?
Odgovor na pitanje: Kako “prokrijumčariti” zdrave namirnice u dečiji jelovnik?
Imam znanje za kuvanje – rubrika koju uređuju roditelji i deca svojim receptima!
Tradicija na tanjiru – zaboravljena i ponovo otkrivena srpska jela, u modernom ruhu.
U rubrici „Kultura ishrane“ donosimo priču o zdravoj hrani i varenju – šta stvarno jedemo i kako to deluje na naš organizam?
Zbog čega treba vratiti školarcima varjače u ruke, otkrijte u priči „Vratite domaćinstvo u škole!“
Saznajte i kako mališane uvesti u baštovanstvo i zašto je to dobro za njihove navike u ishrani.
Zaboravite na brzu hranu i još brži način življenja. Usporite malo, pronađite inspiraciju u novom broju časopisa Kuvajmo s decom i zabavite se spremajući deci nešto kvalitetno uz njihovu pomoć. Naučite kako da ih naučite da kuvaju!
Komentari 0