Sastojci
- četvrtina glavice svežeg kupusa
- jedna šargarepa
- jedan peršun
- pileće belo meso
Priprema
- U malo vode dinstati belo meso isečeno na kockice
- Kad je meso polu meko ubaciti četvrtinu glavice svežeg kupusa naseckanog na kocke i šargarepu i peršun nasečene na kolutove
- Kuvati do mekog uz mešanje na laganoj vatri uz dodavanje vode po potrebi.
- Bebi jelo izblendirati ili sitno naseckati i izgnješiti viljuškom.
Recept iz knjige: Kuvarski dnevnik bebe Marte.Autor: Martina mama, dr med. Marija Mandić, majka troje dece koja je svoje znanje i iskustvo ovim putem želela da podeli sa drugim mamama i tako im olakša period uvođenja čvrste hrane. Drugo dopunjeno izdanje knjige za sebe ili kao poklon dragim osobama možete naručiti kod autora za 400 rsd Telefonom: 063-593-068, 024-524-844 Putem Fejsbuka: www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte Putem mejla KuvarskiDnevnikBebeMarte@gmail.com |
Komentari 0