Foto: Pixabay
Ramzi otkriva tehniku pravljenja „kajgane za umreti“. Savetuje da ne stavljate začine u jaja, ne mutite ih i ne stavljate ih odmah na vrelu ringlu.
„Ljudi naprave nekoliko grešaka pre nego što počnu da prave kajganu. Nemojte začiniti jaja, jer ako stavite so odmah jaja će se razbiti i postati vodenasta“, rekao je Ramzi.
Razbijte jaja direktno u posudu u kojoj ćete ih pripremati i dodajte tri komadića putera. Bitno je da sve stavite u vrelu posudu.
„Nikada ne mutite jaja jer im to menja strukturu i ne budu onakva kakva treba da budu“, tvrdi poznati kuvar.
Kajganu tretirajte kao rižoto, što znači da jaja treba mešati sve dok ne budu gotova. Stavite je na ringlu pa uklonite i tako nekoliko puta. Pred sam kraj dodajte so i druge začine. Rezultat je savršena kajgana.
Ramzi savetuje da je poslužite sa grilovanim paradajzom, pečurkama i tostom.
Izvor: klix.
Komentari 0